Site-ul www.magazin.anti-rozatoare.com.ro este proprietatea S.C Agan Trust S.R.L.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiune. Vizitatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale :
Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Confidentialitatea datelor personale

Magazin.anti-rozatoare.com.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt : numele , prenumele ,  numarul de telefon , domiciliul si adresa de email . In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar : adresa de livrare , adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale potentialului client vor putea fi folosite de catre magazin.anti-rozatoare.com.ro numai in scopul declarat al acestui site , pentru a trimite potentialului client confirmarea si livrarea comenzilor.

Absolvirea de răspundere

Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.ne absolvim de orice raspundere, exprimata direct sau indirect , inclusiv , dar nu limitat , la orice garantie privind informatiile , datele , procesarea datelor, acuratetea informatiilor. Nu acordam nici o garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dumneavoastra, neintrerupte, la timp si fara erori , sau ca erorile vor fi corectate la timp. Nu poutem fi răspunzatoari pentru orice daune directe , indirecte , speciale sau tangentiale , rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutului aflat pe site-ul www.magazin.anti-rozatoare.com.ro, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi din folosinta, pierderi de date sau alte intangibile, chiar dacă am fost instiintati de posibilitatea unor asemenea daune.
Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoatra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produsele noastre

Prezentarea ofertei

Imaginile produselor
Imaginile produselor afisate pe site-ul magazin.anti-rozatoare.com.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente.
Descrierea produsului
Desi echipa magazin.anti-rozatoare.com.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe magazin.anti-rozatoare.com.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 72 de ore (politica interioara in cadrul societatii) Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne semnalati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul magazin.anti-rozatoare.com.ro.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz. Preturile includ TVA.
Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 72 de ore (politica interioara in cadrul societatii)

Garantia de returnare

Produsele cumparate de la firma noastra se pot returna, iar pretul lor de achizitie se va scade în proportie de 100% .
Garantia de returnare nu este un fel de promotie periodica, ci este o garantie cu care firma noastra va comercializa produsele sale .

Returnarea produselor
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila clientilor persoane fizice, grup de persoane fizice constituite în asociatii, care cumpara, dobândesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii în afara activitatii lor profesionale.  Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele cumparate la distanta prin curier, posta. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare a produsuui  vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii marfii cumparate se va face in cel mult 72 de ore de la retur.
Produsele trebuie insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
Produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea .

Garantia comerciala
Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs,si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

Declinarea responsabilitatii

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste :
intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.
deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale .
posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
produsul comandat nu este pe stoc
identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda, va vom contacta prin email sau telefonic.

Informatii oferite de SC Agan Trust SRL prin departamentul juridic .