Fie ca vreti sa scapati de insecte sau de soareci, produsele prezentate in aceasta sectiune sunt testate si garantate pentru a inlatura orice fel de daunatori. Puteti folosi produse cu ultrasunet sau plase electrice, substante puternice pentru inlaturarea daunatorilor rapid si pe termen lung , momeala pentru sobolani sau capcane pentru soareci.

Pentru randament maxim recomandam folosirea produselor cu ultrasunete cel putin 15 zile consecutiv pentru a inlatura definitiv toti daunatori. Aceste produse nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavastra si va vor oferi o viata mai linistita fara batai de cap si fara daunatori

Ce este foarte important, toate produsele pe care noi le comercializam respecta standardele de calitate ISO, si nu sunt daunatoare membrilor familiei dvs.

Pentru orice probleme, chestiuni sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Site-ul este intr-o permanenta actualizare, iar noi facem eforturi pentru a incerca sa explicam in detaliu toate caracteristicile fiecarui aparat, iar recomandarile noastre sunt cu caracter general. Daca aveti o situatie mai aparte, puteti cere ajutorul operatorilor nostri, care va pot indruma in a face cea mai buna si economic viabila alegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *