Aparate moderne, ecologice care nu sunt daunatoare omului si mediului ambient. Aceste aparate cu ultrasunete si unde electromagnetice sunt omologate conform normelor si standardelor Uniunii Europene.
Dispozitivele  sunt fiabile, moderne, fara pericol pentru om, fiind optime in sectoarele cu produse alimentare precum depozite, magazine, fabrici unde nu sunt indicate produsele chimice folosite pentru deratizare sau dezinsectie , dar si pentru persoane fizice, pentru gospodariile personale.
Gama de produse include pe langa dispozitive de alungat soarecii si sobolanii, aparate impotriva cartitelor Anti Cartita, impotriva cainilor si pisicilor Anti Caini si impotriva pasarilor Anti Pasari, dar si dispozitive cu ultrasunete si ultraviolete impotriva insectelor tantari , muste, molii, gandaci de bucatarie, pureci, furnici, paienjeni , etc.
Solutiile moderne oferite de  magazin.anti-rozatoare.com.ro sunt produse nepoluante, fara mirosuri neplacute, silentioase si deosebit de eficiente. Produsele noastre pot fi utilizate acasa, la birou, in depozite, hoteluri, restaurante, fabrici, spitale, etc..

Avantajele utilizarii acestor aparate:
– sunt ecologice;
– nu necesita personal calificat pentru montare sau intretinere;
– nu necesita alte materiale consumabile;
– au o fiabilitate ridicata, o durata de viata de peste 10 ani;
– consum neglijabil de energie electrica;
Рpot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor, insectelor, gandacilor  in anumite spatii;
– au un design modern si compact;