Pasarile sunt niste creaturi gratioase, foarte importante pentru echilibrul in natura. Se hranesc cu insecte, si tin sub control populatia acestora. Totusi, in unele cazuri, pasarile sunt nedorite.

In unele cazuri, pot pune in pericol viata oamenilor. Spre exemplu, daca stoluri mari se afla in jurul aeroporturilor, se pot produce adevarate catastrofe. Pot intra in compartimentul motor al avionului, pot crapa sau chiar sparge parbrizul aeronavelor in functie de cat de mare este pasarea.

In alte cazuri, pot afecta serios resursele economice ale oamenilor, cum este cazul ciorilor ce isi gasesc sursa de hrana lanurile si culturile fermierilor. Iar cum numarul lor este foarte mare, eradicarea nu se poate face de vanatori sau prin alte metode deja invechite, cum ar fi sperietorile de ciori.

Deasemenea, pasarile pot fi o adevarata pacoste in cazul locuitorilor de la oras. Sunt nenumarate situatiile in care stoluri de pasari se strang pe acoperisurile caselor sau blocurilor, si fac mizerie pe alei, pe trotuare, pe masinile oamenilor, pe hainele curate intinse la uscat.

Va putem pune la dispozitie o serie de dispozitive, usor de folosit si de instalat de oricine, ce nu folosesc chimicale sau substante toxice atat pentru noi cat si pentru mediu. Ele folosesc principiul ultrasunetelor, perceptibile doar de urechea animalului pentru care este creat.

Ce este foarte important, toate produsele pe care noi le comercializam respecta standardele de calitate ISO, si nu sunt daunatoare membrilor familiei dvs.

Pentru orice probleme, chestiuni sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Site-ul este intr-o permanenta actualizare, iar noi facem eforturi pentru a incerca sa explicam in detaliu toate caracteristicile fiecarui aparat, iar recomandarile noastre sunt cu caracter general. Daca aveti o situatie mai aparte, puteti cere ajutorul operatorilor nostri, care va pot indruma in a face cea mai buna si economic viabila alegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *