Sunt o multime de daunatori in casa ta pe care ii vezi, dar sunt si altii pe care nu ii vezi cu proprii ochi, decat cand te uiti atent si abia atunci iti dai seama ca ii ai.

Unul dintre acesti daunatori este furnica. Cele mai multe dintre aceste furnici in special cele colorate te pot musca si sunt si raioase. Cele negre nu-ti fac rau, dar totusi pot fi evervante.

Ce cauta furnicile in casa noastra?
Furnicile nu au stomac, lor le este mereu foame si sunt mereu in cautare de alimente in special dulce.

Cum poti scapa de furnici? Daca ai furnici in casa atunci poti folosi produsele cu ultrasunete impotriva furnicilor sau praful contra furnici. De altfel si sprayul este foarte eficient pentru interior. In schimb apare si problema furnicilor de exterior. Acestea creeaza musuroaie mari de pamant unde se inmultesc. Pentru acestea din urma va recomandam dispozitivele de exterior cu vibratii si ultrasunete care sunt foarte eficiente.

Ce este foarte important, toate produsele pe care noi le comercializam respecta standardele de calitate ISO, si nu sunt daunatoare membrilor familiei dvs.

Pentru orice probleme, chestiuni sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Site-ul este intr-o permanenta actualizare, iar noi facem eforturi pentru a incerca sa explicam in detaliu toate caracteristicile fiecarui aparat, iar recomandarile noastre sunt cu caracter general. Daca aveti o situatie mai aparte, puteti cere ajutorul operatorilor nostri, care va pot indruma in a face cea mai buna si economic viabila alegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *